Paikallinen maanrakennuksen sekä purkutöiden ammattilainen Espoon, Helsingin ja Kirkkonummen alueella

Maanrakennus ja purkutyöt | Espoo, Helsinki, Kirkkonummi

Kirkkonummelainen maanrakennusliikkeemme, Petjoi Racing Oy, toteuttaa niin pienet kuin vaativat maamassojen vaihdot yksityisille, yrityksille ja muille toimijoille. Maanrakennuskalustomme liikkuu pääasiassa Kirkkonummi–Espoo–Helsinki-alueella, mutta otamme mielellämme vastaan kohteita myös muulta Uudenmaan alueelta.

Miten saat tekijät paikalle?

Soita numeroon: 0400 838 334


Voit myös lähettää meillä sähköpostia. Annamme mielellämme lisätietoa toimintatavoistamme, aikatauluista ja hinnoittelustamme.


Purkutyöt ennen kaikkea

Meiltä löytyy purkukalustoa moneen malliin. Puramme kokonaan tai osatoteutuksena. Meiltä löytyy rakennuksen purkuun tarkoitettua järeämpää kalustoa kuin erilaista sahaus-, poraus- ja piikkauskalustoa.


Oletko rakentamassa? Meillä teetät talonpohjien rakennustyöt kohtuuhintaan

Hyvin tehdyt pohjatyöt kantavat. Kun talon pohjatyöt ovat huolellisesti ja oikeaoppisesti tehty, voidaan huoletta tehdä varsinaiset perustukset vakaalle maalle. Kelluva pohja on petollinen ja saattaa saada lyhyessäkin ajassa rakennuksen rakenteet aina pintamateriaaleihin saakka kovalle koetukselle.

Talon pohjatyöt tarkoittavat yleensä maamassojen vaihtoja, eli maa-ainekset järjestellään kantaviksi. Yleensä talon pohjatyötä edeltää perusteellinen pohjatutkimus, jolloin tiedetään tarkemmin millaisia maanrakennustöitä pohjaan kannattaa tehdä. Sora- ja moreenipohjaisissa kohteissa saatetaan päästä vähemmällä, mutta etenkin siltti- ja savimaahan tarvitaan kunnon maaperätutkimus, joka tarkoittaa esimerkiksi kairaustoimenpiteitä. Maaperän laadulla on merkityksenä ajettavan kiviaineksen määrään. Helpoimmillaan talon pohjatyöt tarkoittavat pintamaan kuorintaa.


Teollisuushallit vakaalle pohjalle

Olemme vuosien varrella tehneet lukuisan määrän teollisuushallien pohjia. Kun yrityksesi on rakentamassa toimitilaa, meistä löydät kelpo kumppanin.


Sadevesiviemärit ja salaojat

Olemme toteuttaneet useamman salaojaremontin vuosien varrella. Kun on aika uusia salaojat, kannattaa meiltä pyytää hyvä tarjous. Teemme myös uudiskohteiden salaojat kuntoon kohtuuhintaan. 


Sadevesijärjestelmien putket on järkevää sijoittaa samaan kaivantoon kuin salaojat. Ja jos asutat sellaista rakennusta, jossa sadevedet johdetaan suoraan salaojaputkiin, on aika toimia. Salaojat ja sadevedet pidetään eri putkessa, sillä huokoinen salaojaputki syöttää pahimmillaan sadevedet rakenteisiin. 


Tällaisessa tapauksessa salaojaputkisto toimii rakennuksen rakenteiden kastelualtaana. 


Salaojaputket on myös hyvä uusia aika ajoin ellei niiden pelkkä huuhtelupuhdistus auta, eli putket ovat vaurioituneet tai muulla tavoin toimimattomat.Tien pohjatyöt

Toteutamme tiet moneen malliin, niin omakotitaloille johtavat tiet kuin muidenkin tonttien tien pohjat. Myös pitemmät pätkät tienpohjaa järjestyy maanrakennuskalustollamme.


Kaikki kerralla kuntoon yhdellä kaivuukerralla

Jotta vältyttäisiin useammalta kaivuukerralta, kannattaa käyttää hetki aikaa suunnitteluun. pihalla tehtäviin kaivuutöiden suunnitteluun. Esimerkiksi salaojat, sadevesijärjestelmät tai jätevesien viemäröinnit voidaan tehdä samaan kertaan. Kun tehdään useampi kaivuutyö kerralla, säästetään tunteissa ja taksoissa. Myös pihamaan möngertäminen useamman kesän ajan syö naista. Myös erilaiset maisemoinnit niin kotipihalla kuin muuallakin onnistuu meiltä.


Miten voimme auttaa? Maansiirtojen ammattilainen Kirkkonummelta palvelee

Maanrakennusliike Petjoi Racing Oy on kokenut ja monipuolinen tekijä Kirkkonummelta. Palvelemme Espoo–Vantaa–Helsinki-alueella ja muualla Uudellamaalla. Kysy lisää palveluistamme ja pyydä tarjous!

Olemme ehdottoman luotettava valinta maanrakennuksen kumppaniksi Kirkkonummen ja laajemmin koko Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!